Kunstenaarsmarkt Kunstgenootschap Vlietstreek

op zaterdag 4 november 2017,
van 12.00 – 16.00 uur,
in de Merelhof, Merelhof 7-11,
toegang is gratis.

 

Meer over de tentoonstelling
Bent u op zoek naar dat ene kunstwerk, om thuis met plezier naar te kijken of om met de feestdagen kado te geven? U vindt het op zaterdag 4 november in De Merelhof. U kunt onder andere kiezen uit foto’s, schilderijen, keramiek, sieraden, glaskunst, en grafiek. De kunstenaars zelf zijn ook aanwezig en laten in een “open atelier” zien hoe hun werk tot stand komt.

In samenwerking met het Podium Jong Professionals Jazz (PJPJ) vinden optredens plaats van een klein jazz-ensemble.

U kunt bij dit alles genieten van een hapje en een drankje, dat het Kunstgenootschap Vlietstreek u aanbiedt.

 

Meer over Het Kunstgenootschap Vlietstreek
Het KGV bestaat uit een groep enthousiaste kunstenaars.

Het is zo’n acht jaar geleden opgericht en bestaat inmiddels uit meer dan 50 leden. Het doel is het samen organiseren van exposities, het uitwisselen van informatie over tentoonstellingsmogelijkheden, en het ontmoeten van andere kunstenaars en kunstliefhebbers – kortom, wij willen elkaar helpen en inspireren. Nieuwe leden zijn welkom!
Meer informatie via kgvlietstreek.nl