Kunstroute in Voorschoten

op zaterdag 4 november 2017
van 12.00 – 17.00 uur
op verschillende locaties in centrum van Voorschoten
toegang is gratis

 

Deelnemers

Het Kunstgenootschap Vlietstreek houdt een kunstmarkt in De Merelhof, Merelhof 7-11. Ook zullen hier de leden van de vereniging aan het werk zijn. In dit open atelier bieden zij u graag een hapje en een drankje aan.

Op zaterdag 4 november wordt van 12.00 tot 17.00 uur een kunstroute georganiseerd, waaraan ook leden van de VKK deelnemen. Zij stellen op twee locaties werk ten toon, u kunt daar met hen in gesprek, het werk bewonderen en eventueel werk van hen aanschaffen.

In het Cultureel Centrum op de eerste verdieping heeft Jacqueline van de Grijn haar atelier. Op deze dag heeft zij daar als gast Lucy de Kruijf.  Op de benedenverdieping naast de bar, kunt u werk van Jackie van Duin, Ben Jansen en Ella van Elck zien.

Op Treubstraat 21 kunt u o.a. werk zien van Willem Tegelaar en Marja Verschoor. U moet daarvoor onder het poortje door naar het einde van de tuin. Achteraan links bevindt zich de ingang van de expositieruimte.