PJPJ Jazz Concert

met Andreas Schmitz op contrabas en Irini Konstantinidi met zang

– op zaterdag 11 november
– van 20.00  tot 23.00 uur
– in het Cultureel Centrum op de Prinses Marijkelaan 4
– de toegangskaarten zijn à 5 euro verkrijgbaar bij aankomst in de zaal (donateurs en kinderen tot 18 jaar zijn gratis)
– meer informatie via secretaris@pjpj.nl of www.pjpj.nl/agenda

 

Informatie over het Jazzconcert
Andreas Schmitz (contrabas) werd geboren in Aalborg, Denemarken. Krachtige bassist! De inspiratie van zijn spel komt uit de hedendaagse muziek, hiphop, soul en jazz. Andreas wil op het Koninklijk Conservatorium Den Haag het authentieke jazzspelen perfect in de vingers krijgen.
Irini Konstantinidi (zang) komt uit Athene, volgde pianoles vanaf haar 5e  jaar. Na een zangcarrière in Griekenland waar zij ook in theatershows optrad, kwam zij naar het Koninklijk Conservatorium Den Haag om zichzelf verder te ontwikkelen. Irini heeft een kristalheldere stem. Haar benadering is om haar stem vooral als extra instrument in de jazz te gebruiken. Andreas en Irini worden ondersteund met ritmesectie.

 

Meer over Podium Jong Professionals Jazz
Al meer dan 23 jaar organiseert Podium Jong Professionals Jazz (PJPJ) jazzconcerten met studenten van de Jazz-afdeling van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Doel is om de studenten in de gelegenheid te stellen om presentatie-en podiumervaring op te doen in het verlengde van hun studie tot uitvoerend musicus. Ieder concert staat een ander instrument centraal. Met de concerten wil PJPJ tevens op een laagdrempelige manier hoogwaardige live jazzmuziek promoten en een bijdrage leveren aan het culturele leven in Voorschoten.
Van september tot en met april worden er maandelijks jazzconcerten gehouden en in mei is er jaarlijks het ‘PJPJ Piet Wezepoel Jazz Festival’. Een festival ter ere van de in 2015 overleden oprichter en voorzitter van PJPJ. De concerten en festival worden gehouden in het Cultureel Centrum Voorschoten. Meer over PJPJ, agenda en sfeerimpressies is te vinden op www.pjpj.nl