Prijsuitreiking Lions Peace Poster

door Arita Jol
op zondag 12 november 2017,
om 14.00 uur,
in Museum Voorschoten,
toegang is gratis.

 

PeacePosters

Tijdens de Week van de Kunst krijgen ook de genomineerde PeacePosters weer een plaats in Museum Voorschoten. Kinderen uit groep 8 van de Voorschotense basisscholen worden al tekenend gestimuleerd om na te denken over vrede. Tijdens de Week van de Kunst zijn de genomineerde posters in Museum Voorschoten te bezichtigen. De winnaar en de prijsuitreiking wordt vervolgens in het museum feestelijk gepresenteerd. De winnaar mag naar de landelijke finale en wie daar wint, mag zelfs naar New York voor de wereldfinale. Al vanaf 1988 wordt wereldwijd deze Vredesposterwedstrijd georganiseerd door de Lions. Er zijn elk jaar zo’n 400.000 kinderen uit 75 landen die aan deze tekenwedstrijd meedoen.

 

Opening Lions Peace Poster tentoonstelling door Erwin Lunshof (voorzitter Lionsclub Voorschoten)
voor iedereen en zeker voor alle leerlingen (groot)ouders van groep 8
op zaterdag 4 november 2017
om 16.00 uur in Museum Voorschoten
toegang is gratis

 

 

Prijsuitreiking Lions Peace Poster door Arita Jol
voor iedereen en zeker voor alle leerlingen (groot)ouders van groep 8
op zondag 12 november 2017
om 14.00 uur in Museum Voorschoten
toegang is gratis

De drie genomineerden ontvangen vrijkaartjes voor een concert van PJPJ!

 

Meer over Lions Voorschoten

De Lionsclub Voorschoten is in 1967 opgericht. De clubbijeenkomsten vinden plaats elke 2e en 4e dinsdagavond van de maand. De vaste locatie is het Ambachts- en Baljuwhuis in de Voorstraat. Daar vinden ook de meeste eetbijeenkomsten plaats.
De club is actief in het organiseren van activiteiten om fondsen te werven waarmee initiatieven van andere organisaties financieel kunnen worden ondersteund. Zo organiseren we bijvoorbeeld de EendjesRace op Koningsdag, verkopen we oliebollen rond de jaarwisseling om geld in te zamelen ter ondersteuning van St. Leergeld, de opstart van de Natuurspeeltuin, de tuinattracties voor Villa Voorschot, onderzoek voor Villa Joep, de verbouwining van Theehuis Jansland, Leefstijl voor basisschool de Vink en kan de Mauritsgroep weer op kamp.
Er wordt ook veel aandacht gegeven aan een interessant en gezellig programma voor de clubbijeenkomsten.

Lionsclub Voorschoten
Facebook.com/Lions.Voorschoten