Amuse tentoonstelling door KGV

met allerlei vormen van beeldende kunst.

op zaterdag 4 november 2017,
om 12.00 – 16.00 uur,
in restaurant de Mazzel Voorstraat 16 a,
toegang is gratis.

 

Informatie over de tentoonstelling

Leden van het Kunstgenootschap Vlietstreek exposeren hun werk in restaurant De Mazzel. Deze tentoonstelling laat zien hoe veelzijdig de vereniging is. U vindt hier in een kleine maar fijne presentatie van alle mogelijke kunstvormen. Nieuwsgierig geworden? Veel meer van het werk van de leden is dezelfde middag te zien in de nabij gelegen Merelhof (Merelhof 7-11).

 

Meer over het Kunstgenootschap Vlietstreek

Het Kunstgenootschap Vlietstreek bestaat uit een groep enthousiaste kunstenaars. Het is zo’n acht jaar geleden opgericht en bestaat inmiddels uit meer dan 50 leden. Het doel is het samen organiseren van exposities, het uitwisselen van informatie over tentoonstellingsmogelijkheden, en het ontmoeten van andere kunstenaars en kunstliefhebbers – kortom, wij willen elkaar helpen en inspireren. Nieuwe leden zijn welkom!

 

Meer informatie