“Hart voor Kunst” – etalages vol kunst

met prijsvraag,
van zaterdag 28 oktober t/m 12 november 2017,
prijsuitreiking op 19 november 2017,
in diverse winkeletalages in Voorschoten.

‘Hart voor Kunst’ is een samenwerking van het Hart van Voorschoten met Kunstgenootschap Vlietstreek (KGV) en de Voorschotense Kunstkring (VKK). Bijna 40 etalages in het centrum van Voorschoten worden gevuld met kunst, gemaakt door leden van beide kunstorganisaties. Iedereen, uitgezonderd leden van KGV en VKK en hun gezinsleden, kan aan de wedstrijd meedoen. Het prijzenpakket bestaat uit waardebonnen, die bij de winkels in het dorp en KGV en VKK kunnen worden besteed. Wedstrijdformulieren zijn vanaf 28 oktober verkrijgbaar bij de deelnemende winkels en nu al hier te downloaden.

Centraal inleverpunt voor de wedstrijdformulieren is Museum Voorschoten. Op zondag 19 november om 14.00 uur vindt daar ook de prijsuitreiking plaats.